Le Pompadour

Restaurant Le Pompadour is een restaurant in Volendam met een internationale keuken. U kunt bij ons terecht voor de lekkerste gebakken oesters, gamba's, gerookte paling en andere Volendamse specialiteiten, waaronder onze vermaarde stoofaal (seizoensgebonden). Naast deze visspecialiteiten, kunt u bij ons ook terecht voor uitmuntende vleesgerechten. U kunt bij Restaurant Le Pompadour in Volendam bijvoorbeeld genieten van verschillende gerechten met tournedos, Côte du Boeuf of Ierse biefstuk. Uiteraard worden al onze vlees- en visgerechten begeleid met groenten, aardappelen en frites en een uitgebreid saladebuffet met een keur van verse producten.

Historie Restaurant Le Pompadour

Restaurant Le Pompadour ontleent zijn naam aan madame De Pompadour, de maîtresse van de Franse koning Louis XV. Zo verleidelijk als deze dame voor de koning was, zo verleidelijk zijn de specialiteiten die onze culinaire brigade voor u op tafel tovert.

Ons restaurant is gelegen aan de haven van Volendam. Vanuit ons restaurant heeft u zicht op de haven van Volendam en kijkt u over het IJsselmeer.

 

Nadat u genoten hebt in ons restaurant, kunt u in ons hotel ook uitstekend overnachten in Volendam.  

Heeft u vragen over ons restaurant? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Direct reserveren doet u hier of telefonisch via 0299 399 888.