Feesten en partijen

Old Dutch/Le Pompadour is de ideale locatie voor feesten en partijen tot ca. 200 personen. Warme en koude buffetten vanaf ca. 80 personen. Wij beschikken over een aparte conference room (wijnbar) voor zakelijke meetings tot max. 35 personen, voorzien van de nodige faciliteiten. Informeer naar de mogelijkheden en laat u aangenaam verrassen. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Lunchen

Lekker lunchen in Le Pompadour. Geniet van het mooie uitzicht terwijl u geniet van een van onze heerlijke lunch gerechten. Met meer dan 10 personen bij ons lunchen, graag reserveren.

Bekijk hier onze lunchkaart.

Recepties en partijen

Recepties en partijen viert u natuurlijk in restaurant Le Pompadour. Op zo'n prachtige locatie waar zoveel mogelijkheden zijn. Een mooiere dag kun u zich niet wensen. Voor informatie kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Buffet mogelijkheden

Het is ook mogelijk in restaurant Le Pompadour om een gezellige avond te organiseren met een buffet voor u en uw gasten. Deze buffetten zijn mogelijk vanaf ca. 80 personen en geheel zelf samen te stellen! Natuurlijk wel in overleg met een van onze medewerkers.

Vraag naar onze vele mogelijkheden.