Haven Volendam

Inderdaad, uit eten in Volendam doet u bij Restaurant Le Pompadour, gelegen aan de prachtige haven van Volendam. Ons restaurant is een uitstekend begin- en/of eindpunt van een dagje Volendam. Zo kunt u bij ons uitstekend lunchen of dineren maar schenken wij ook uitstekende koffie met wat lekkers.

Restaurant Le Pompadour biedt een intieme sfeer voor zowel grote als kleine groepen. Dus of u nu reist met een grote groep of met z’n tweetjes, ons restaurant biedt altijd een passende plaats om lekker uit eten te gaan in Volendam

De naam van het restaurant wordt ontleend aan Madam De Pompadour, de maîtresse van de Franse koning Louis XV. Zo verleidelijk als deze dame was, zo verleidelijk zijn ook onze gerechten. Heerlijk uit eten, met bijpassende wijnen, doet u in Volendam bij restaurant Le Pompadour!

Dus wilt u lunchen in Volendam, een kopje koffie drinken in Volendam of heerlijk uit eten in Volendam? Dan bent u bij Restaurant Le Pompadour, met uitzicht op de haven van Volendam, aan het juiste adres.

Internationale keuken in Volendam

Restaurant Le Pompadour biedt een brede, internationale keuken en is hierdoor een restaurant in Volendam wat geliefd is bij jong en oud. Als u lekker uit eten wilt in Volendam, dan moet u zeker eens onze menukaarten bekijken.

Naast bekende hoogtepunten uit de internationale keuken serveert restaurant Le Pompadour ook overheerlijke kreeft, oesters en Volendamse specialiteiten als onze vermaarde stoofaal.

Gelieve vooraf, telefonisch te reserveren. Zodoende kunnen wij u een tafeltje garanderen en staat u niet voor onverwachte verrassingen. Bel via 0299 39 98 88, stuur ons een berichtje via Facebook of gebruik ons contactformulier.