X

It's Wine

Welkom bij wijnbar It's Wine in Volendam. Bij ons kunt u genieten van heerlijke wijnen. Wij nemen u mee op wijnreis door verschillende landen. In een sfeervolle ambiance proeft u de meest exclusieve wijnen. Naast de heerlijke wijnen serveren wij bij It's Wine toepasselijke gerechtjes. U bent iedere vrijdagavond, zaterdagavond en zondag welkom bij wijnbar It's Wine!

Lees meer

Kom bij ons proeven

High Wine

Proef de mooiste wijnen tijdens een heerlijke High Wine! 

€28,50 per persoon

Actueel

Waarom wordt wijn in hout gerijpt?

Wijn en eikenhout gaan goed samen met elkaar. Het eikenhout geeft een extra geur- en smaakstoffen aan de wijn. Omdat houten wijnvaten vaak prijzig zijn, bestaan er diverse alternatieven. Waarom wordt wijn in hout gerijpt en hoe gaat het proces in z’n werk? Wij vertellen u er meer over.

Alles over wijnland Duitsland

Kiest u voor heerlijke wijn uit Duitsland? Dan heeft u veel keus! Duitsland heeft heel wat fijne wijnen voor ieder in petto en behoort om vele redenen tot de klassieke wijnlanden. Met een zeer wijd en uiteenlopend aanbod met veelzijdige Duitse kwaliteitswijnen is Duitsland zeker een van de fijne wijnlanden te noemen.

Wat is natuurwijn?

Rode wijn, witte wijn, biologische wijn, iedereen kent deze alcoholische versnapering wel. De laatste jaren is er een wijnsoort bijgekomen dat steeds populairder wordt, namelijk: de natuurwijn, ofwel vin naturel of vin nature. Veel mensen denken dat de natuurwijn gelijk staat aan biologische wijn, maar niets is minder waar. Lees hieronder alle ins en outs over deze wijn.