[15:05] Aida de Haan wine: [15:06] Aida de Haan pompadour:
X

It's Wine

Welkom bij wijnbar It's Wine in Volendam. Bij ons kunt u genieten van heerlijke wijnen. Wij nemen u mee op wijnreis door verschillende landen. In een sfeervolle ambiance proeft u de meest exclusieve wijnen. Naast de heerlijke wijnen serveren wij bij It's Wine toepasselijke gerechtjes.

 

Lees meer

Kom bij ons proeven

High Wine

Proef de mooiste wijnen tijdens een heerlijke High Wine! 

€37,50 per persoon

It's Wine & Grill -> 24 maart 2023

Op vrijdag 24 maart organiseren wij It's Wine & Grill.

Deze avond is vol!

 

€27,50 per persoon

Actueel

Het grootste wijnland van Zuid-Amerika: Argentinië

De grootste wijnlanden ter wereld zijn Italië, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. En op plek 5 komt Argentinië; het grootste wijnland van Zuid-Amerika. Steeds vaker komen er mooie kwaliteitswijnen uit dit land. De wijnmakers uit Argentinië zijn vooruitstrevend en halen het beste uit druiven.

Waarom wordt wijn in hout gerijpt?

Wijn en eikenhout gaan goed samen met elkaar. Het eikenhout geeft een extra geur- en smaakstoffen aan de wijn. Omdat houten wijnvaten vaak prijzig zijn, bestaan er diverse alternatieven. Waarom wordt wijn in hout gerijpt en hoe gaat het proces in z’n werk? Wij vertellen u er meer over.

Alles over wijnland Duitsland

Kiest u voor heerlijke wijn uit Duitsland? Dan heeft u veel keus! Duitsland heeft heel wat fijne wijnen voor ieder in petto en behoort om vele redenen tot de klassieke wijnlanden. Met een zeer wijd en uiteenlopend aanbod met veelzijdige Duitse kwaliteitswijnen is Duitsland zeker een van de fijne wijnlanden te noemen.