X

Uit eten buiten centrum Amsterdam

Gastvrij uit eten, buiten de drukte van de stad

U wilt comfortabel en gastvrij uit eten gaan, maar niet in de drukte van Amsterdam zitten? Dan is Restaurant Le Pompadour in Volendam een uitstekende keuze! Ons hotel bevindt zich op 20 minuten van Amsterdam en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Restaurant Le Pompadour is een sfeervol restaurant in Volendam, met een internationale keuken. Net buiten het centrum van Amsterdam treft u hier heerlijke klassiekers uit de internationale keuken, overheerlijke visgerechten, malse vleesgerechten en Volendamse specialiteiten waaronder onze eigen favoriet: stoofaal.

Ons restaurant heeft een ideale ligging in Volendam. Zo kijkt u vanuit ons restaurant uit over de haven van Volendam en kunt u zelfs het IJsselmeer zien liggen. U kunt in alle rust heerlijk uit eten en heeft geen last van de drukte van het centrum van Volendam. Heerlijk genieten in rust, ruimte en gezelligheid!

Bekijk hier onze diverse menukaarten.

Nadat u genoten hebt in ons restaurant, kunt u in ons hotel ook uitstekend overnachten in Volendam.

Heeft u vragen over ons restaurant? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Direct reserveren doet u hier of telefonisch via 0299 399 888.