X

DINNER BY LE POMPADOUR @ HOME

Dinner by le Pompadour @ home

Wij stellen elke week een menu samen die u thuis kan afmaken tijdens de weekenden/feestdagen, zodat u toch een beetje uit eten kan maar dan thuis.
Voor komende weken zullen we beschikbaarheid hebben op vrijdag, zaterdag & zondag.

________________________________________

Onze gerechten hebben alleen een finishing touch nodig. 

Van onze voorgerechten is er 1 koud en dus al klaar.
Het andere voorgerecht heeft nog wel aandacht nodig en moet nog gebakken of warm gemaakt worden. 


Van onze hoofdgerechten kan er altijd 1 gerecht in de oven.
Het andere hoofdgerecht moet nog gebakken worden. hier zit een uitgebreide uitleg bij.

Alle gerechten zijn voorzien van een recept en uitleg.


Dus geen stress en makkelijk en warm dineren a la Pompadour

 

DINNER BY LE POMPADOUR @ HOME

3-gangen keuze menu
4 - 5 & 6 december

 

Gamba's in knoflook olie

of

Carpaccio van ossenhaas,
vergezeld van Parmezaanse kaas
en een kruidendressing en pesto

~

Zarzuela 
vis stoofpotje met kabeljauw, zalm en gamba's in tomatensaus

of

FINNEBROQUE Hertenbiefstuk
geserveerd met Spaanse portsaus

hoofdgerecht wordt geserveerd met aardappel puree en roseval aardappeltjes & stoofperen

~

Trifle speculaas cheesecake

€ 35 per persoon
vanaf 2 personen

 


⁕ a
lle bovenstaande gerechten zijn ook los te bestellen

 

Los verkrijgbaar:

0.5L Tomatensoep met stokbrood & kruidenboter (koud) € 7.00

0.5L Goed gevulde snert met stokbrood & kruidenboter (koud) € 8.75
Tomatensoep & snert afhalen van vrijdag 17.00 uur tot 19.00
zaterdag & zondag van 12.00 tot 17.00

 

bestellen via whatsapp 0299399888

graag de keuze vermelden, het aantal couverts,
 de datum & gewenste afhaal tijd

 

MENU'S BESTELLEN KAN T/M VRIJDAG 17.00

afhalen zaterdag & zondag tussen 12.00u en 16.00u

________________________________________

DINNER BY LE POMPADOUR @ HOME

Kerstmenu 2020

4-gangen keuze menu
optie tot 5 gangen
25 - 26 - 27 december


Proeverij van diverse gerechtjes
- Carpaccio van ossenhaas, vergezeld van Parmezaanse kaas, kruidendressing en pesto
- Gamba’s, gebakken in kruidenboter op een bedje van Chinese groenten
- Vitello tonnato met tonijnmayo, kappertjes, rode ui en tomaatjes
- Herten ham met balsamico dressing
- Serranoham

Ossenstaartsoep met kervel en Madeira
of
Gebonden tomatensoep met room, bieslook, stukjes kip en baconcroutons

Hoofdgerechten worden geserveerd met witlof,
roseval aardappeltjes en stoofpeertjes

Tournedos geserveerd met pepersaus of stroganoffsaus
of
Gebakken zeeduivel met groente en romige witte pepersaus en aardappelgratin

Moulleux au chocolat met vanille ijs

€ 45 per persoon
vanaf  2 personen

Uitbreidingsmogelijkheid
Fusili pasta pesto met zalm en gamba’s    
€ 9.50


afhalen op 25 - 26 - 27 december
van 11.00u tot 14.00u

bestellen via whatsapp 0299399888

graag de keuze vermelden, het aantal couverts,
 de datum & gewenste afhaal tijd

 

MENU'S BESTELLEN? DAN HET LIEFST DOORGEVEN
VOOR 20 DECEMBER 

________________________________________

 

Dinerbon

Restaurant le Pompadour is maandag tot vrijdag geopend van 16.00u tot 17.00u om  'onze zeer gewaardeerde dinerbon' aan te kopen als cadeau voor de feestdagen.

Als dank voor uw steun een mooi flesje wijn van ons cadeau.

Zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00

* andere tijden mogelijk in overleg

Contact via whatsapp of mail

Waarom 'kant en klare take away' niet zou werken?
Doorgaren, afkoelen, het verliezen van smaak zijn dingen die kunnen gebeuren en dat is niet waar wij voor staan.

Daarom 'Dinner by le Pompadour @home', een volledig menu welke u kunt afhalen.

Een 4 gangen menu waarbij alles per gang wordt verpakt en u thuis alleen een aantal simpele handelingen hoeft te verrichten. Recepten worden zijn uiteraard bijgevoegd.

De kosten bedragen vijfendertig euro per couvert en is te bestellen via whatsapp 0299399888

Het zijn hele moeilijke tijden, maar ook in deze tijd moeten we doorgaan. Het zal daarom gaan om een tijdelijk concept.

Wij zullen het menu wekelijks veranderen en dat via social media bekend maken.